About Me

Anneli - En fd slumrande kreatör

Efter att mina två små mirakel, Olivia och Penny föddes, så vaknade min kreativitet igen efter nästan 15 år lång törnrosasömn. Jag hade jobbat inom kollektivtrafiken i Stockholm över 10 år från allt från busschaufför till trafikledningschef och insåg att jobbet nu stod mig upp i, ja ni förstår. Jag plockade för första gången upp en kamera och jag kände hur min gamla förväntan vaknade till liv igen.

Steget över till film har varit lite bakvänt. 2017 startade jag en youtubekanal för Bullet journal och jag kan ärligt säga att filmerna är allt annat än magiska 😂 men intresset föddes och likaså växte utrustningen. 2018 vågade jag mig på att filma några snuttar till mina brudpar och efter det visste jag hur jag vill fånga ett av livets största ögonblick – på film!

Min passion för film har funnits sedan jag var barn och Disney är min absoluta favorit tillsammans med klassiker som Sound of music, Borta med vinden men även mer modern film där Guy Ritchies produkter är bara WOW!!!!

Jag vill även föra in film i familjers vardag, man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, en film är 1000-tals bilder i snabb följd, hur mycket kan inte en film berätta då?
Det som gör att jag älskar just filmformatet är att du får med ljudet. En människas röst är så unik och höra den samtidigt som livet bilder spelas upp är min gåva att ge er.

Fun Facts

Favoritfärg – Grön 💚
Favoritmat – Potatisgratäng 🥔
Favoritdryck – Kaffe ☕ och vatten
Favoritsport – NFL 🏈

Livsglädje
100%
Danskänsla
77%
Morgonpigghet
12%
Kärleken till mitt jobb
100%